1. Főoldal
  2. sínmegmunkáló eszközök
  3. Sínmegmunkáló készlet

Sínmegmunkáló készlet

Készletinformáció:
+36-1 261 9295

Ezt a készletet úgy állítottuk össze, hogy egy berendezésgyártó számára ideális megoldást nyújtson. Az itt megadott ár az egyenkénti megvásárláshoz képest 5% kedvezményt tartalmaz.

A készlettel áramvezető-sínek vágása, hajlítása és lyukasztása végezhető el ALFRA készülékekkel, tömlők és kábelek átdugaszolása nélkül.
A hajlítás-lyukasztás közti átálláskor segédeszköz nélküli szerszámcsere szükséges, a vágáshoz egy tömlőcsapot és egy kis villamos kapcsolót kell átváltani.

készlet a következő elemekből áll: (A színes kódjelre kattintva megtalálja a részletes leírást.)
ASHGK hajlító – lyukasztó gép, megmunkálható max. 125×12 mm,
ASVGK sínvágó készülék, ugyancsak max. 125×12 mm,
AHP-M1 hidraulikus tápegység, a hajlítás/lyukasztás végén leáll és a gép visszatér alaphelyzetbe.
AISZ váltócsap 2 db 1,8 m-es gyorscsatlakozós tömlővel (más hosszúságú tömlővel is kérhető),
AELKS lábkapcsoló a tápegységhez (START-STOP-KI),
HTAK vezérlés átkapcsoló.

Az utóbbi időben már több cég hoz forgalomba ugyanezen célra készülékeket megmunkáló központ elnevezéssel, lényegesen magasabb áron. Ezeknél a készülékeknél a szerszámcsere  körülményesebb, a vágandó 10×100-120 mm széles síneket mellmagasságra fel kell emelni, igazítani és a vágás befejezéséig tartani kell. Ez három személy munkáját igényli.

Ismertetett megoldásunk lehetővé teszi, hogy a sínvágónak a padlóra helyezésével legfeljebb csak a nagyobb méreteknél kell segítség a munkavégzőnek. Természetesen munkaasztalra szükség van és esetleg egy házilag készített vályúszerű tartóval a sín közvetlenül padlóra helyezése is elkerülhető.
További információknál az elemek összekötési vázlatát, valamint a hajlítási határokat láthatja.
A sínlyukasztáshoz szükséges lyukasztóbélyeg-vágólap párok és egyéb tartozékok kiválaszthatók és megrendelhetők az ASHGK lapon a Kapcsolódó termékeknél lévő táblázat alapján.

  • ASHKM
  • -
  • -
  • 3 934 235 Ft