1. Főoldal
  2. Lemezlyukasztó gépek
  3. Lyukasztógép, szerszámok nélkül AP600

Lyukasztógép, szerszámok nélkül AP600

Készletinformáció:
+36-1 261 9295

Kettős működésű hidraulikus munkahengerrel szerelt lyukasztóprés, első sorban készre festett lemezalkatrészek megmunkálásához.
Az AP600 gépről német/angol feliratos videót megtekinthet ide kattintva.

Benyúlás 600 mm. Névleges nyomás 165 bar. A gép az alatta látható szerszámszekrényre fixen rögzített. A hidraulikus tápegységet is a szekrényben helyezték el. Átfordítással megmunkálható legnagyobb lemezméret 2200×1000 mm.

Előfurat nélkül lyukaszthatunk vele kapcsolószekrény ajtókon, kis szekrényeken, dobozokon, kábelcsatornákon, kisebb méreteknél akár egészen közel a szélekhez kör- négyszög-, téglalap- és alakos lyukakat.

A gép X és Y irányú digitális helyzetkijelzővel is rendelkezik. Ezek segítségével, – ha koordináta méretezésű rajz rendelkezésre áll, – elkerülhető a lyukközéppontok körülményes felrajzolása.

A szerszámcsere gyorsan, könnyen elvégezhető. Az opcionális „lézerpontozó” használatával, melynek vörös sugara a szerszámközepet rávetíti a munkadarabra, könnyen ráállhatunk a munkadarabra rajzolt szálkeresztre. A bepontozás felesleges.
Beállítható ütközői segítik a széria munkát.               A gépről videó megtekinthető itt.

Az ajánlatunkban közölt ár az alapgépet, a hidraulikus tápegységet, a lézersugár-forrást, a digitális helyzetkijelzőket, az ütközőket és támaszokat, valamint a szerszámok felfogásához szükséges valamennyi elemet tartalmazza, csak magukat a lyukasztószerszámokat nem.
A felfogókat lásd a További információknál.

Az AP600 lyukasztószerszámai az innen letölthető táblázatból választhatók ki. Szíveskedjék róluk külön emailben ajánlatot kérni.
A szerszámok ajánlatkéréséhez a legegyszerűbb, ha a kinyomtatott táblázaton a méret mellett X jellel vagy pipával a kértet megjelöli, majd szkennelve mellékeli az emailhez.

Letölthető a Kezelési utasítás innen

  • AP600
  • 68×68/Ø70
  • 03090
  • 10 886 000 Ft