1. Főoldal
  2. sínmegmunkáló eszközök
  3. Sínmegmunkáló műhelykocsi

Sínmegmunkáló műhelykocsi

műhelykocsi
Készletinformáció:
+36-1 261 9295

Az ALFRA ebben a mobil műhelyasztalban egyesítette a sínhajlító-lyukasztó gépet, a sínvágót és az ezek működtetéséhez szükséges hidraulikus tápegységet.

Két további eszköz, – például meglévő, illetve külön megvásárolható – kábelprésfej és lemezlyukasztó munkahenger is csatlakoztatható a kocsihoz. Így igazán komplett berendezésgyártó munkahely alakítható ki.

Az asztalban foglalnak helyet a hidraulikus tápegység mellett a hidraulikus és elektromos vezérlés készülékei, a fiókokban pedig rendezett formában tárolhatók a lyukasztószerszámok.
A hidraulikus tömlőt nem kell “átdugaszolni”, mert mágnesszelepekkel választható ki, hogy melyik készülék működjön. egy lábkapcsoló pedig velejáró tartozék. Gumikerekei befékezhetők.
A préselő és lyukasztó szerszámbetéteket külön kell megrendelni
A hajlítógép tulajdonságai, adatai és a választható lyukasztószerszámok itt, a sínvágó adatai itt, az opcionális tömlős kábelprés fejek itt, az ugyancsak opcionális lemezlyukasztáshoz való húzó munkahengerek pedig itt találhatók meg honlapunkon.

A videó nagyobb méretben itt megtekinthető, vagy – elindítás után , – a jobb alsó sarokban lévő ikonnal teljes képernyőre nagyítható.

Műszaki adatok:
Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz. Motorteljesítmény: 2,2 kW.
Névleges/üzemi nyomás: 700/600 bar.
Olajszállítás: 1,7 liter/perc.
Hasznos olajtérfogat: 2,2 liter.
Asztalméret: 1150×700 mm.
Külméretek: 1250×760×1210 mm.
Tömeg : kb. 240 kg.

További részletek az innen letölthető kezelési utasításban.

 

  • AKOCSIKPL
  • -
  • 03 980
  • 7 000 000 Ft